BRENDOVI

Zastupamo sljedeće brendove

Image
Image
Poduzeće Krause trenutno zapošljava skoro 500 ljudi i ima uspješno poslujuća predstavništva u Mađarskoj i Poljskoj. Naše poduzeće nudi profesionalne proizvode prvenstveno onima koji rade u visokogradnji.  
Proizvodi su nam vrhunske kvalitete, izuzetno sigurni i laki za rukovanje.
Image
CELO je međunarodna grupa tvrtki posvećena dizajnu, proizvodnji i distribuciji visokokvalitetnih tehničkih vijaka i tehničkih spojeva.
Image
Image
Image
Osnovana davne 1863. godine tvrtka Geze postala je vodeća tvrtka u svijetu kada je riječ o proizvodnji automatskih sustava zatvaranja, te sustava za dojavu požara.
Image
HOPPE AG St. Martin iz Italije sa više od 50 godina iskustva i preko 3000 zaposlenih u postrojenjima diljem svijeta, postao je najveći europski proizvođač okova za vrata i prozore. Mi smo prvi u ovom dijelu Europe prepoznali kvalitetu Hoppeovih proizvoda i do danas uspjeli ostvariti iznimno uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.
Image
Image
Image

U današnje vrijeme sve više pozornosti se posvećuje uređenju domova. Zbog toga smo se odlučili na suradnju sa poznatim belgijskim proizvođačem unutarnjih i vanjskih dekorativnih elemenata, NMC Raeren.

Nudimo vam razne vrste unutarnjih i vanjskih dekorativnih lajsni, fasadne dekorativne elemente, rozete...

Image
Žeče Karlovac najveći je hrvatski proizvođač okova i eksera, i jedini proizvođač potkivačkih čavala u Europi. Bilo trade je od svog osnutka ekskluzivni uvoznik proizvodnog asortimana tvrtke Žeče za tržište Bosne i Hercegovine.
Image
Image
Image

Bilo trade već više od 15 godina održava iznimno čvrstu poslovnu suradnju sa tvrtkom Titan Kamnik, najvećim slovenskim proizvođačem okova. Na ovim stranicama predstavljamo jedan dio proizvodnog asortimana tvrtke Titan Kamnik koji možete pronaći u našoj ponudi.

Kontaktirajte nas

info@bilo-trade.com
BILO TRADE d.o.o. Grude
Hrvatskih branitelja 46
88340 Grude
Bosna i Hercegovina

info@bilo-trade.com
Identifikacijski broj
4272060260006

Porezni broj
21070090

Izbornik

Poslovnice

Grude
Široki Brijeg
Ljubuški
Mostar
Livno
Sarajevo

Brendovi

KRAUSE
CELO
GEZE
HOPPE
nmc
RETA
TITAN