Ponosno zastupamo

Zastupstva


Naslovna stranica / Zastupstva


KRAUSE

---


CELO

---


GEZE GmbH, LEONBERG

Osnovana davne 1863. godine tvrtka Geze postala je vodeća tvrtka u svijetu kada je riječ o proizvodnji automatskih sustava zatvaranja, te sustavi za dojavu požara. Ime ove tvrtke poznato je u cijelom svijetu, a preko nas je zastupljeno u Bosni i Hercegovini. Danas su automatska vrata postala svakodnevna pojava u suvremenim tvrtkama, bankama i hotelima. Pored automatskih vrata kod nas možete pronaći vodilice za klizna vrata, hidraulične zatvarače vrata i sigurnosne sustave za dojavu i automatsko gašenje požara.


HOPPE AG St. Martin

HOPPE AG St. Martin iz Italije sa više od 50 godina iskustva i preko 3000 zaposlenih u postrojenjima diljem svijeta, postao je najveći europski proizvođač okova za vrata i prozore. Mi smo prvi u ovom dijelu Europe prepoznali kvalitetu Hoppeovih proizvoda i do danas uspjeli ostvariti iznimno uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

U bogatoj ponudi lijepo dizajniranih kvaka možete pronaći odgovarajući materijal, boju i oblik. Sigurni smo da ćete pronaći rješenje koje će u potpunosti odgovarati vašem životnom stilu. Vrhunska rješenja i nevjerojatno privlačan dizajn učinili su ove proizvode važnim detaljem u uređenju svakog životnog prostora.

Kvake za prozore i vrata izrađeni su od četiri vrste materijala: mesing, aluminij, inox i plastika.

U našoj širokoj ponudi možete pronaći kvake sa rozetom i kvake sa štitom, bilo za ključ ili za cilindar. Osim osnovnih materijala neka dizajnerska rješenja baziraju se na kombinaciji mesinga i kroma, u mat ili sjajnoj izvedbi. Ukoliko vas zanimaju posebni modeli posjetite naše izložbene salone u Grudama, Sarajevu, Novom Sadu i Zagrebu gdje će vam naši djelatnici ljubazno pokazati sve moguće izvedbe.NMC, Rearen, BELGIJA

U današnje vrijeme sve više pozornosti se posvećuje uređenju domova. Zbog toga smo se odlučili na suradnju sa poznatim belgijskim proizvođačem unutarnjih i vanjskih dekorativnih elemenata, NMC Raeren.

Nudimo vam razne vrste unutarnjih i vanjskih dekorativnih lajsni, fasadne dekorativne elemente, rozete...


ŽEČE, KARLOVAC, HRVATSKA

Žeče Karlovac najveći je hrvatski proizvođač okova i eksera, i jedini proizvođač potkivačkih čavala u Europi. Bilo trade je od svog osnutka ekskluzivni uvoznik proizvodnog asortimana tvrtke Žeče za tržište Bosne i Hercegovine.

U našoj ponudi možete pronaći:
 • kvake za vrata, olive i poluolive za prozore
 • razne vrste brava
 • okove za prozore i vrata
 • razne vrste eksera

 • TITAN, KAMNIK, SLOVENIJA

  Bilo trade već više od 15 godina održava iznimno čvrstu poslovnu suradnju sa tvrtkom Titan Kamnik, najvećim slovenskim proizvođačem okova. Na ovim stranicama predstavljamo jedan dio proizvodnog asortimana tvrtke Titan Kamnik koji možete pronaći u našoj ponudi.

  Izdvajamo razne vrste brava, cilindara, ključeva, sigurnosnih brava, sistema električnog zaključavanja...


  Bilo trade d.o.o., Grude
  Hrvatskih Branitelja 46
  88 340 Grude
  Bosna i Hercegovina  Naslovna stranica Akcije i novosti Katalog proizvoda Zastupstva O nama Kontakt

  Sva prava pridržana © 2022 Bilo trade d.o.o. Grude